top of page

Információk tablókép rendeléshez

A mintaképek csupán a válogatást szolgálják, így a vágás és a színek sem véglegesek és természetesen még nincsenek retusálva. Emiatt kérjük, hogy ezeket ne hozd nyilvánosságra sehol! Tehát a facebook-on se. De tényleg. :)

Mindenkinek el kell döntenie, melyik képet szeretné a tablón viszontlátni! Tehát ki kell választanod egy darabot!

Ebből az egy képből kell csomagot választanod, ami lehet A vagy B.

A) Ha A csomagot kérsz, akkor kapsz 4 db tablóméretű képet (7×10) és 1 db 10×15 cm-es képet és mindez 1.900 Ft-ba kerül. A színezetet te választod ki, ami lehet fekete-fehér vagy színes. Ha nem írsz semmit, színeset kapsz. Ha másik képet is szeretnél, akkor abból a minimális rendelési érték 500 Ft.

B) Ha B csomagot kérsz, akkor a csomag tartalmát te állítod össze. A méreteket és színezeteket bárhogy variálhatod, de a rendelés összege legalább 3.000 Ft legyen, több lehet, kevesebb nem. Abból a képből, amelyik a tablón lesz, tehát nincs lehetőség arra, hogy több fájlból állítsd össze ezt a csomagot!

Több kép is tetszik? Természetesen azokból is rendelhetsz! Ha az előbb A csomagot választottál, akkor a további képekből fájlonként legalább 500 Ft értékben kell rendelést leadnod! Mivel minden megrendelt képet retusálunk és egy-egy kép retusálása néha 15-20 percig is eltarthat, ezért ha kevesebb értékben rendelnél, nekünk az nem érné meg. :) Ha viszont az előbb B csomagot kértél, akkor ettől a szabálytól is eltekintünk, így a további fájlokból bármit rendelhetsz, nincs minimális rendelési érték.

Digitális, teljes felbontású képeket szeretnél? Két lehetőséged is van. Az egyik, hogy a fent leírtak szerint rendelsz egy csomagot, majd megveszed az összes képedet (amin egyedül szerepelsz) digitálisan 5.500 Ft-ért. Ez esetben megkapod mindet teljes felbontásban (színes), sőt, azt a képet amit a csomagrendelés miatt amúgy is retusáltunk, retusált változatban is átadjuk. Minden további kép retusálása 800 Ft/fájl. Ha egyáltalán nem kérsz papírképet, akkor 6.300 Ft-ot fogunk kérni. Ebben benne van a tablóra kerülő kép retusálása (800 Ft), valamint az összes rólad (csak rólad) készült kép teljes felbontású változata (5.500 Ft). Természetesen a retusált képet is megkapod. Ez esetben is minden kép színes lesz.

A rendeléshez ki kell töltened egy rendelőlapot. Fontos, hogy az adataidat is pontosan add meg, hiszen ha valami gond adódna a rendeléseddel, szeretnénk e-mailben vagy telefonon felvenni veled a kapcsolatot.

 

A kép fájlnevét pontosan add meg, a képen vízjelként olvasható! Ha hibázol, a rosszul leadott rendelésért sajnos te tartozol felelősséggel.

 

Ha kérdésed van, keresd a kapcsolattartót, végső esetben pedig írj a hello@anre.media címre. A levélbe mindenképpen írd bele, hogy mikor volt a fotózás, melyik iskolából írsz, a kedves nevedet és a fájlnevet, ha szükséges. És persze szeretjük, ha a levélíró köszön. Ha nem köszön, akkor lehet hogy el se olvassuk. :)

Tablókészítés

Amennyiben a nagytablót is mi készítjük, szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a 39.000 Ft-os ár a következőket tartalmazza:

 

  • a nagytabló digitális szerkesztése a mintakollekcióból általatok kiválasztott háttér és az általatok kitöltött excel adatlap alapján (a szerkesztésnél minden színválasztásnál és betűtípus választásnál a mi ízlésünk, stílusunk a mérvadó)

  • az elfogadott szerkesztés digitális nyomtatását

  • az általunk jónak ítélt kerettel való keretezést.

 

Tehát vegyétek figyelembe, hogy ezt a kedvező árat csak úgy tudjuk tartani, ha a fentieket elfogadjátok. Persze lehetnek egyedi kéréseitek a színnel, elrendezéssel esetleg betűtípussal kapcsolatban, de ez esetben 5.000 Ft/óra/alkalom szerkesztési felárat fogunk kérni tőletek. Ez érvényes minden olyan esetre is, amikor az adatokat tévesen adtátok meg, tehát pl. a bekért névsorban elírtátok valakinek a nevét.

bottom of page